Druck

‘Na eerdere ervaringen met Richard hebben we hem uitgenodigd om het management van onze bedrijven te inspireren over de toekomst van digitale en sociale media. Hij is hier uitstekend in geslaagd.

Toon Bouten – CEO
abn-amro_logo_2518

‘Wij willen Richard van Hooijdonk bedanken voor deze traktatie van kennis, inzicht en inspiratie. Gasten en vele bezoekers hebben genoten!’.

Manolo Marquez – Hoofd Fashion Desk ABNAMRO
Facilicom

Als we deze sessie in steekwoorden moesten beschrijven: baanbrekend, inspirerend, nuttig, oogopenend en zeer waardevol. We hebben veel adviezen en inzichten meegenomen om deze te implementeren in onze nieuwe strategie.

Paul Jansen, directeur marketing
KPN

‘Ik wil je bedanken voor de interessante sessie die je met veel inspiratie, humor en met veel kennis hebt gebracht. Veel goede reacties ook na de sessie in Rotterdam. Graag houden we contact met jou’.

Maarten van Rijckevorsel – marketingmanager KPN Zakelijk
nvz

Onlangs verzorgde Richard een aantal inspiratiesessies voor de NVZ. Wij kijken terug op drie goed bezochte bijeenkomsten in ziekenhuizen in Eindhoven, Meppel en Woerden met veel inspiratie, tal van interessante cases uit de praktijk en volop discussie. Na alle enthousiaste reacties van onze leden, hebben we aansluitend een Masterclass ‘The next step in social media’ voor ziekenhuizen georganiseerd, die al snel na de inspiratiesessies was volgeboekt.

Ingeborg van der Heijden – Manager Communicatie NVZ
tniloghi

We hebben Richard van Hooijdonk ingehuurd om onze wereldwijde distributeurs (Rusland, Iran, Croatie, Pakistan, India)  te inspireren over digitale marketing, social media en contentmarketing. We ontvingen tijdens en na de sessie vele zeer positieve reacties. We vonden de sessie zeer inspirerend en leerzaam.

Rob Kiers, general manager Nutreco Nutricion Hi Feed
dvers

Voor de tweede keer hebben we Richard ingehuurd om de Limburgse popmuziek-scene te inspireren tijdens DVERS, het grootste popmuziek showcase festival van Zuid-Nederland. Vele muzikanten, poppodia, festivals (zoals Pinkpop) hebben zijn sessie met veel waardering gevolgd. Richard zorgde voor eye-openers, veel inspiratie en concrete ideeën.

Serge Wetzels, director Festival DVERS
VBO_logo_pms_280CV

Richard van Hooijdonk was tijdens het Nevacon Nederlands Vastgoed Congres met bijna 1000 bezoekers een zeer onderhoudend en inspirerend dagvoorzitter en verzorgde tevens twee inspiratiesessies over ‚The Next Step in Social Media’. We kijken mede dankzij Richard terug op een zeer geslaagde dag. De dagen na het congres zijn via Twitter en e-mail veel goede reacties ontvangen. ‘Richard, heel erg bedankt voor jouw positieve inzet als dagvoorzitter en spreker’.

Hans van der Ploeg, directeur VBO makelaars
repronl

Beste Richard,
Nogmaals dank voor de inspiratiesessie! Ik heb er nog de hele avond over gehoord en dankzij jou spreekt men over ‘de beste jaarvergadering ooit’.

Alwin van Steijn – Repro Nederland
boonedam

Enerverende en inspirerende sessie die bruist van energie. Ik ging naar huis met een hoofd vol ideëen, instrumenten en toepassingsmogelijkheden. Onmisbaar voor de marketingman & -vrouw van deze tijd.

Henk Goede – Boon Edam
sns

Richard is een gepassioneerd en energieke spreker met een briljante visie en ‘drive’ om complexe zaken begrijpbaar op te dienen. Hij ligt op grote voorsprong ten opzichte van andere sprekers die ik ken. Ik wil iedereen Richard van Hooijdonk aanraden. Een echte ‘trip’.

SNS Groep
philips

Richard weet waarover hij het heeft en weet de juiste snaar te raken op ieder vlak. Doorspekt met goede concrete praktijkvoorbeelden en met een aanstekelijk enthousiasme weet hij zijn toehoorders te boeien tot de laatste minuut. Ik raad iedereen aan om eens een sessie bij Richard te volgen, raak geïnspireerd!

David Damen – Philips
srm

Richard is een van de meest gedreven marketeers die ik in de afgelopen 25 jaar ben tegen gekomen. Enorm veel energie, die hij ook op anderen weet over te brengen. Origineel en creatief in het vinden van oplossingen.

Max Kohstamm – SRM
aegon

Het was een leuke en vooral inspirerende bijeenkomst. De klant wordt volledig centraal gesteld en zelf verder dan dat de klant wordt gebruikt als inspiratiebron, netwerker en ambassadeur.

Gilbert van den Heiligenberg – AEGON
ttpedia

Inspirerend, innoverend en daardoor fascinerend. De manier van contact zoeken met het publiek vond ik open en warm. Cum Laude!

Elske de Vries – TT-Pedia
hampshire

Dit seminar van Richard zet inspiratie om in actie! Je wordt weer even wakker geschud!

Kees van Wezel – Hampshire Hotels
hilton

Mooi, interessant en relevant verhaal. Ik heb nog nooit 2 uur lang geboeid naar een presentatie kunnen luisteren. Well done!

Floris Licht – Hilton
franchiseformules

Richard is een innemend en bevlogen spreker die heel goed weet duidelijk te maken dat we nu in een totaal ander marketingtijdperk leven.

Jan Piet Broersma – FranchiseFormules
das

Het was een zeer inspirerend seminar. Het is overduidelijk dat we in een heel ander marketingtijdperk zitten en zelfs nog tegemoet gaan!

Maddy Bolhuis – DAS Rechtsbijstand
redfoxblue

Beste Richard, vond het helemaal goed, goede spreker en goede show met inhoud!

Robert Hamminga – RedFoxBlue
goldentulip

Erg goede presentatie die geen moment verveelde. Ik zat op het puntje van mijn stoel! Eindelijk weer eens!

Marcel Glaser – Golden Tulip
cz

In de periode dat ik met Richard heb samengewerkt heb ik hem ervaren als een zeer gedreven en creatieve professional. Niet voor één gat te vangen en anticiperend op de veranderende vraag. Het is bijzonder prettig samenwerken met deze man. Voor een eventuele volgend project zou ik dan ook niet schromen weer met hem in zee te gaan.

Joan van Beek – CZ Zorgverzekeringen