Inspiratie en kennisoverdracht. Met humor en confrontatie. Ik heb er veel zin in om van de Masterclass van RTLZ en Nyenrode Business University een dag te maken die deelnemers laat lachen om boeiende en sprankelende cases, maar ook confronteert met de harde werkelijkheid van social business. Wake-up time.

RTL Z en Nyenrode Business University wilden een speciale masterclass over ‘The Next Step in Social Media’ voor deelnemers uit het bedrijfsleven organiseren en nodigde mij hiervoor uit. Graag 'onthul' ik aan de deelnemers hoe social media strategisch kan worden ingezet door organisaties. Social media zijn social business geworden. 'We are ready for the nextstep!'

Ik merk namelijk dat de meeste organisatie ondertussen wel de weg hebben gevonden naar een LinkedIn-, Twitter- of Facebookaccount, maar dat de ‘volgende stap’  diezelfde organisaties nog veel kopzorgen bezorgt. Hoe bereik ik nu echt een groter publiek, meer engagement, meer loyaliteit, meer ROI met social media? Deze stap gaan we tijdens de Masterclass zetten op 5 februari a.s.

Een greep uit de 'hot topics' van dit moment:

*  Contentmarketing
*  Storytelling
*  Social Sales
*  Social HRM
*  Social Media monitoring

De Masterclass werd ondersteund door een TV-campagne op RTL Z, met Frits Wester in de hoofdrol, van 17 tot en met 31 december2012. Vind je het leuk om deze te bekijken? Bekijk de commercial dan  op de site van RTL Z. Hier is ook het inschrijfformulier te vinden.

Gratis e-books voor 13 sectoren.

Gratis e-books voor 13 sectoren.

De wereld verandert in snel tempo en dat heeft grote impact op all sectoren. Daarom hebben we een compact e-book serie ontwikkeld met de laatste trends op een rij.

Hein

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen

Schrijf je nu in
voor de gratis nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste insights, research, e-books en
artikelen van ons research team. Helemaal gratis!