5 februari: RTL Z en Nyenrode Masterclass met Richard van Hooijdonk

Inspiratie en kennisoverdracht. Met humor en confrontatie. Ik heb er veel zin in om van de Masterclass van RTLZ en Nyenrode Business University een dag te maken die deelnemers laat lachen om boeiende en sprankelende cases, maar ook confronteert met de harde werkelijkheid van social business. Wake-up time.

RTL Z en Nyenrode Business University wilden een speciale masterclass over ‘The Next Step in Social Media’ voor deelnemers uit het bedrijfsleven organiseren en nodigde mij hiervoor uit. Graag ‘onthul’ ik aan de deelnemers hoe social media strategisch kan worden ingezet door organisaties. Social media zijn social business geworden. ‘We are ready for the nextstep!’

Ik merk namelijk dat de meeste organisatie ondertussen wel de weg hebben gevonden naar een LinkedIn-, Twitter- of Facebookaccount, maar dat de ‘volgende stap’  diezelfde organisaties nog veel kopzorgen bezorgt. Hoe bereik ik nu echt een groter publiek, meer engagement, meer loyaliteit, meer ROI met social media? Deze stap gaan we tijdens de Masterclass zetten op 5 februari a.s.

Een greep uit de ‘hot topics’ van dit moment:

*  Contentmarketing
*  Storytelling
*  Social Sales
*  Social HRM
*  Social Media monitoring

De Masterclass werd ondersteund door een TV-campagne op RTL Z, met Frits Wester in de hoofdrol, van 17 tot en met 31 december2012. Vind je het leuk om deze te bekijken? Bekijk de commercial dan  op de site van RTL Z. Hier is ook het inschrijfformulier te vinden.

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen