Altijd leuk om te zien hoe nieuwe technologiën nieuwe mogelijkheden scheppen. De Adidas NEO Store gebruikte haar creativiteit om windowshopping een interactieve touch te geven.

De Adidas NEO Store in Nürnberg veranderde de definitie van windowshopping. De winkel liet het publiek met hun mobiele telefoon inloggen op hun 'window' met behulp van een QR-code. Hierdoor konden shoppers ook buiten openingtijden winkelen en artikelen in hun virtuele shopping bag stoppen. Bovendien waren er funelementen toegevoegd, zoals 'spelen met de modellen'.

De pilot had een looptijd van zes weken. Afwachten of dit concept een eenmalige (PR-)actie was of dat het concept ook bij andere winkels te zien zal zijn...

Gratis e-books voor 13 sectoren.

Gratis e-books voor 13 sectoren.

De wereld verandert in snel tempo en dat heeft grote impact op all sectoren. Daarom hebben we een compact e-book serie ontwikkeld met de laatste trends op een rij.

Hein

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen

Schrijf je nu in
voor de gratis nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste insights, research, e-books en
artikelen van ons research team. Helemaal gratis!