Op dit moment is er een leuke interactieve reclame van National Geographic aan de gang in verschillende winkelcentra in Hongarije. National Geographic gaat een stap verder dan billboards en simpele reclameposters. Echt opvallen doe je met interactieve reclame! Dat demonstreert National Geographic in Hongarije.

Dankzij een ‘Augmented Reality’-installatie kunnen duizenden bezoekers van winkelcentra de 'content', die ze normaal gesproken op het National Geographic-kanaal zien, in het echt beleven: dolfijnen, dinosaurussen, luipaarden, astronauten en nog veel meer.

Door de speciale installatie lijkt het op het grote scherm net alsof de voorbijgangers in de buurt van luipaarden en andere wilde dieren komen. Kinderen hebben de tijd van hun leven en ook volwassenen 'aaien' graag een luipaard.

Bekijk de 'Augmented Reality'-campagne van National Geographic in de onderstaande video:

 

Gratis e-books voor 13 sectoren.

Gratis e-books voor 13 sectoren.

De wereld verandert in snel tempo en dat heeft grote impact op all sectoren. Daarom hebben we een compact e-book serie ontwikkeld met de laatste trends op een rij.

Hein

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen

Schrijf je nu in
voor de gratis nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste insights, research, e-books en
artikelen van ons research team. Helemaal gratis!