Druk jij op de juiste online marketingknoppen. Bij ons?

Je drukt op de knop van de lift. Je glimlacht. Social media helpt veel van je klanten hun communicatiestrategie op het volgende niveau te brengen, nu brengt deze lift jou tot grotere hoogten. Of eigenlijk gewoon tot de bovenste verdieping van een prachtig pand aan het water. Je neemt in gedachten je agenda door.

Vanmiddag ga je samen met de Strategy Director naar het intakegesprek van een grote autodealer van topmerken; deze ochtend wil je dan de laatste hand leggen aan een presentatie van een Europese hotelketen. Hierin beschrijf en visualiseer je hun nieuwe, lokale online marketingstrategie. Die workshopsessies met het commerciële management van je klant in de afgelopen paar maanden hebben echt resultaat opgeleverd!

Mmm, social media!
Mmm, denk je dan, ik moet echt nog een gaatje vinden om die nieuwe tweets in te plannen in Hootsuite ten behoeve van ons community management. Je stapt uit de lift en begroet je collega’s hartelijk. ‘Hoi collega, ga je vanavond ook mee naar die ene netwerkborrel? wordt je toegeroepen. ‘Het onderwerp is neuromarketing en crossmediale campagnes! Superinteressant!’ Je knikt enthousiast. ‘Dan verwerk ik die kennis later wel samen met mijn eigen inzichten in een leuk artikel voor onze website!’ zeg je. Het wordt weer een drukke, leuke dag als Social Media Strateeg!

Teamwork
Voor jou heeft online marketing en social media geen geheimen. Je hebt jarenlang ervaring in verschillende bedrijven opgedaan als strategisch en conceptueel denker en stort je iedere keer weer vol passie in strategieopdrachten voor klanten en het community management van je bedrijf. Je maakt onderdeel uit van het strategieteam met marketing strategen, (junior) social media strategen en de Strategy Director.

Wil jij ook zo’n job?
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een ervaren Social Media Strateeg? We ontmoeten je graag! Bekijk onze vacature.

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen