In Nederland werken veel webwinkels met affiliate marketing maar in Amerika hebben 8 van de 10 webwinkels een affiliate programma. 64% geeft aan hier verder in te willen investeren in 2009. Dit blijkt uit een webinar van Quicken Affiliate Programs in samenwerking met Living Direct en Jewelry Television.

Affiliate marketing programmas hebben gezamelijk in 2008 een omzet van 6 miljard dollar en de verwachting is dat ondanks de crisis dit jaarlijks met 13% zal stijgen tot 2012. Daarmee is het, na e-mail, de beste kosten-rendement programma voor de Amerikaanse ecommerce industrie. Affiliatemarketing stelt ons in staat om te bepaten op basis van een actie. Dit kan zijn een verkoop, download of aanvraag. We noemen dit ook wel cost per sale, cost per action (CPS, CPA).

Lees meer

Gratis e-books voor 13 sectoren.

Gratis e-books voor 13 sectoren.

De wereld verandert in snel tempo en dat heeft grote impact op all sectoren. Daarom hebben we een compact e-book serie ontwikkeld met de laatste trends op een rij.

Hein

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen

Schrijf je nu in
voor de gratis nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste insights, research, e-books en
artikelen van ons research team. Helemaal gratis!