Gratis toegang Social PowerPlay op 15 november

Op 15 november spreek ik op de De Nationale Vakdag Multichannel Marketing. Het evenement is gratis toegankelijk. Daarom deel ik het graag met jullie hieronder informatie over deze dag.

Over de vakdag

De Nationale Vakdag Multichannel Marketing staat dit jaar in het teken van inspiratie & activatie. Kennis vergaren, inspiratie opdoen, netwerken. Daar gaat het om tijdens de achtste editie van de Nationale Vakdag Multichannel Marketing. Laat je in één dag bijpraten over de laatste ontwikkelingen in het vak.

Social Powerplay

Om 10 uur ben ik direct aan de beurt een seminar te geven over ‘Social Powerplay’. Ik hoop daarin jullie te inspireren en te laten nadenken over sociale media en marketing 3.0. Ik deel graag nieuwe inzichten en  mogelijkheden van deze nieuwe mediatechnieken.

Een greep uit de overige gastsprekers: Viviène Werner (Libelle), Egbert-Jan van Bel (Beeckestijn Business School), Mischa Coster (GreyMatters) en Adriana Hoppenbrouwer (Hunkemöller). In circa 30 sessies worden alle facetten van Multichannel Marketing belicht. Geen vage beschouwingen, maar Rotterdams nuchter. Herkenbare cases met praktische tips en werkende tricks, waar je als marketeer mee aan het werk kunt.

Tijdens de doorlopende infomarkt, met ruim 60 standhouders kunnen bezoekers nieuwe ideeën opdoen en netwerken.

Gratis congresdeelname

Congresdeelname is gratis, op basis van voorregistratie. De achtste Vakdag Multichannel Marketing vindt plaats op 15 november in De Kuip in Rotterdam.

Meer informatie en inschrijven voor de 8e Vakdag Multichannel Marketing.

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen