Door middel van haar eigen klanten heeft HEMA er een deuntje bij. Klanten werden uitgedaagd om op de website 'Een nieuw geluid voor de HEMA fluit' de bekende HEMA fluit na te spelen. Daarnaast konden zij een nieuwe tune maken voor het warenhuis en elkaars tunes beoordelen. Honderden geluidsobjecten stonden de bezoekers ter beschikking om mee aan het werk te gaan. De tien best beoordeelde nieuwe HEMA tunes gingen met elkaar de strijd aan op het Grote Fluitconcert.

De winnaar van de wedstrijd zou de Gouden Fluitketel winnen en € 350,- om uit te geven aan concert- en festivalkaartjes. Negen verliezend finalisten wonnen een HEMA-cursus naar keuze (Gitaar voor beginners, Keyboard voor beginners of Zo word ik DJ). De finale werd in juni in Amsterdam gehouden, waarbij een deskundige jury het 'Nieuwe Geluid voor de HEMA Fluit' uitkoos. De nieuwe fluit werd een week lang gedraaid in een aantal HEMA-filialen. Een mooi staaltje co-creatie van HEMA.

Gratis e-books voor 13 sectoren.

Gratis e-books voor 13 sectoren.

De wereld verandert in snel tempo en dat heeft grote impact op all sectoren. Daarom hebben we een compact e-book serie ontwikkeld met de laatste trends op een rij.

Hein

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen

Schrijf je nu in
voor de gratis nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste insights, research, e-books en
artikelen van ons research team. Helemaal gratis!