Mensen en markten veranderen door het gebruik van nieuwe technieken. Oude marketing is niet langer een optie. Inspelen op deze verandering is noodzakelijk voor het creëren van onderscheidend vermogen en concurrentievoordeel. Binnen een marketing 3.0- strategie staat de nieuwe consument, mens 3.0, continu centraal.

Veelkleurige infographic met allerlei social media-iconen

Van product- en propositieontwikkeling tot en met distributie en communicatie. We willen doelgroepen verbinden, activeren en de contactstrategie met klanten verrijken met waardevolle communities en nieuwe media. Met een marketing 3.0-strategie weet u zeker dat de juiste doelstellingen en doelgroepen worden bepaald, ambassadeurs en superpromotors worden geïdentificeerd en vernieuwende producten worden ontwikkeld in co-creatie met uw doelgroepen. Uw merk wordt een ‘mensmerk’, waarmee mensen zich graag willen verbinden.

Gratis e-books voor 13 sectoren.

Gratis e-books voor 13 sectoren.

De wereld verandert in snel tempo en dat heeft grote impact op all sectoren. Daarom hebben we een compact e-book serie ontwikkeld met de laatste trends op een rij.

Hein

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen

Schrijf je nu in
voor de gratis nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste insights, research, e-books en
artikelen van ons research team. Helemaal gratis!