marketing 3.0 strategie

Mensen en markten veranderen door het gebruik van nieuwe technieken. Oude marketing is niet langer een optie. Inspelen op deze verandering is noodzakelijk voor het creëren van onderscheidend vermogen en concurrentievoordeel. Binnen een marketing 3.0- strategie staat de nieuwe consument, mens 3.0, continu centraal.

Veelkleurige infographic met allerlei social media-iconen

Van product- en propositieontwikkeling tot en met distributie en communicatie. We willen doelgroepen verbinden, activeren en de contactstrategie met klanten verrijken met waardevolle communities en nieuwe media. Met een marketing 3.0-strategie weet u zeker dat de juiste doelstellingen en doelgroepen worden bepaald, ambassadeurs en superpromotors worden geïdentificeerd en vernieuwende producten worden ontwikkeld in co-creatie met uw doelgroepen. Uw merk wordt een ‘mensmerk’, waarmee mensen zich graag willen verbinden.

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen