Racen op Times Square, New York City

Het inzetten van mobiele games door merken is niet nieuw. Het Koreaanse automerk Hyundai gaat een stap verder. Op één van de drukste plekken op aarde, Times Square in New York, hebben zij een interactieve billboard campagne gelanceerd ter promotie van de nieuwe Hyundai Veloster Hatchback.

Hyundai heeft één van s’ werelds grootste Iphone-gecontroleerde race games in New York georganiseerd. Gebruikers hoeven zich alleen maar online te registreren en de ‘Hyundai Race’-applicatie te downloaden om zo te kunnen deelnemen aan de race. Bezoekers die willen deelnemen kunnen gratis gebruik maken van het Hyundai draadloos netwerk om hun Iphone te verbinden met het spel. Na de race kunnen gebruikers zien op welke plaats ze staan op de ranglijst.

Het spel is een ‘engaging experience’ voor de gebruiker maar trekt ook de aandacht van het publiek op Times Squares. Een mooi voorbeeld van innovatieve marketing.

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen