Sanoma zet co-creatie in voor nieuwe iPad apps

Sanoma introduceert de ‘iPad App Challenge’. Iedereen kan meedenken over nieuwe apps voor de Ipad. Sanoma wil creatieve geesten stimulieren om tot nieuwe ideeën te komen door ze een platform voor innovaties te bieden. Tot 16 september kan men ideeën inleveren en er valt 5000 euro te winnen.

Volgens Joris van Heukelom (director digital publishing Sanoma Digital) gaat de iPad en het multi-touch browsen in het algmeen, de gehele internetindustrie een sterke stimulans geven. De iPad wordt gekenmerkt door rijkere mediacontent en scherper uitgekristalliseerde functionaliteiten en dit zal nieuwe adverteerders aantrekken. Bij de nieuwe ontwikkelingen is er uiteraard veel creativiteit nodig. Reden dus om een platform op te zetten waar creatievelingen hun ‘ei’ kwijt kunnen. De genomineerden presenteren hun ideeën op het event Picnic op 23 september, waar een middag aan de iPad geweid wordt.

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen