Uitnodiging voor Social Powerplay op 25 april tijdens De Marketing Dagen

Ik lees op de website van De Marketing Dagen: ‘De Marketing Dagen is de grootste beurs op het gebied van marketing en is daarom bij uitstek de ontmoetingsplaats voor marketing professionals (ruim 10.000 in 2 dagen). Je maakt er kennis met nieuwe leveranciers, nieuwe producten en diensten en wisselt kennis en ervaringen uit met vakgenoten. Tijdens De Marketing Dagen delen toonaangevende sprekers hun visie en ideeën op het gebied van marketing, nieuwe media en nog veel meer in lezingen en workshops op het succesplein.’

 

Ook ik zal te vinden zijn op De Marketing Dagen. Op 25 april spreek ik over Social Powerplay en neem ik je graag mee op reis door het spannende en inspirerende landschap van social media.

 

Ik maak mijn opwachting op ‘het succesplein’ op de volgende tijdstippen:

  • 11.55
  • 12.45

Laat het me weten of je komt door een bericht achter te laten in het commentaarveld of stel me alvast een vraag waar ik rekening mee kan houden en beantwoorden.

 

De Marketing Dagen

Datum: 24 & 25 April 2012
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Geopend: 10.00 – 17.00uur
Toegang: GRATIS!

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen