Wij zoeken een freelance content promotie specialist die ons kan helpen met de distributie van van onze content op Nederlandstalige platformen. We maken content in de vorm van artikelen, ebooks en video’s. We gebruiken momenteel onze social media kanalen (40K volgers) onze twee wekelijkse nieuwsbrief (40K lezers) om de content te verspreiden. Maar dat moet veel sneller kunnen.

Wij zien kansen door meer gebruik te maken van (andere) social media, maar ook door middel van externe en invloedrijke blogs, blog commentaar, forum discussies en youtube. Omdat wij ons richten op sectoren is het van belang om sector gericht te werk te gaan. Je zult samenwerken met een team dat de Engelstalige content distribueert. We zijn benieuwd naar aantoonbare ervaring en plannen die je hebt.

Stuur je reactie naar martine.bunnik@vanhooijdonk.com

Gratis e-books voor 13 sectoren.

Gratis e-books voor 13 sectoren.

De wereld verandert in snel tempo en dat heeft grote impact op all sectoren. Daarom hebben we een compact e-book serie ontwikkeld met de laatste trends op een rij.

Hein

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen

Schrijf je nu in
voor de gratis nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste insights, research, e-books en
artikelen van ons research team. Helemaal gratis!