Word jij de nieuwe sales manager van trendwatcher Richard van Hooijdonk?

Wie is Richard van Hooijdonk?

Richard van Hooijdonk is al 10 jaar werkzaam als trendwatcher en spreker en spreekt zo’n 250 keer per jaar op (inter)nationale congressen en bijeenkomsten. Hij is onder andere bekend van de RTL masterclass en daarnaast is Richard (gast)docent aan Nyenrode Business Universiteit en Erasmus Universiteit. Daarnaast is hij regelmatig te gast bij BNR.

Futurist Richard van Hooijdonk

Functieomschrijving

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor alle bestaande en nieuwe klanten. Een representatieve en enthousiaste uitstraling is dus een must. Je wordt verantwoordelijk voor het interesseren van (internationale) bedrijven voor lezingen, workshops en interessante content producten die nu in ontwikkeling zijn.

De functie is bijzonder interessant om je met veel nieuwe trends, interessante bedrijven en mensen in contact komt. Ook zul je regelmatig lezingen en workshops van Richard van Hooijdonk bezoeken om zo de juiste kennis op te doen. Daarnaast stellen we je in staat om het werk thuis uit te voeren en deels je eigen werktijden te bepalen.

Het takenpakket omvat onder andere:

  • Het voeren van sales gerelateerde (telefoon)gesprekken met nieuwe en bestaande klanten. Voor veel van de klanten ligt het contact op het niveau management, directie.
  • Het opvolgen van de vele leads die zich wekelijks melden
  • Mee- en nadenken over nieuwe marktkansen
  • Uitvoeren van eenvoudige kantoor werkzaamheden, zoals afspraken inplannen, verzenden van spreek overeenkomsten en verzenden van facturen.

De eenvoudige kantoor werkzaamheden zullen gemiddeld een dag per week in beslag nemen. We gaan er overigens vanuit dat Nederlands en Engels goed beheerst in woord en geschrift. Denk jij dat je geschikt bent voor deze baan? Stuur dan snel je CV + Motivatiebrief naar richard@vanhooijdonk.com

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Dit blog is geschreven door Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Alle Lezingen