KEYNOTE SPREKER, TREND WATCHER EN FUTURIST

Deze futurist heeft chips in zijn lichaam

BEKIJK VIDEO

Meer dan 420.000 mensen hebben zijn gerenommeerde inspiratiesessies over toekomstige technologieën en het bedrijf van de toekomst al bijgewoond.

Internationale keynote speaker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk geeft inspirerende lezingen over hoe technologie invloed heeft op de manier waarop we leven, werken en zaken doen. Meer dan 420.000 mensen hebben zijn gerenommeerde inspiratiesessies al bijgewoond. Van Hooijdonk is ook gastdocent aan verschillende universiteiten.

LEZING

Trends 2030

Door nieuwe technologie staan we aan de vooravond van grote veranderingen. Robots, drones, big data, Internet of Things en virtual reality zorgen voor ongekende mogelijkheden. Biotech, neurotech en blockchain zorgen voor nieuwe kansen. Nieuwe mogelijkheden en businessmodellen ontstaan. Organisaties moeten klaar worden gemaakt voor de toekomst. De lezing Trends 2030 neemt je op inspirerende wijze mee naar een fantastische toekomst vol uitdagingen.

LEZING

Organisatie van de toekomst

Door de impact van technologie moeten organisaties veranderen, maar hoe doe je dat? Wat is de structuur en cultuur die we nodig hebben? Hoe ‘manage’ je onzekerheid? En wat zijn de succesfactoren om de toekomst te halen? Deze inspirerende lezing geeft je vele voorbeelden en concrete aanwijzingen hoe je de verandering kunt aanpakken.

Video's

Onderstaand tref je enkele video’s aan van verschillende optredens en interviews bij onder andere RTL Boulevard, het RTL Journaal, VARA/BNN. Meer video’s kun je hier bekijken.

Optredens

Futurist met chip in lichaam

Compilatie optredens

Atos

Interviews

RTL Late Night

RTL Late Night

Compilatie interviews

Klanten

Google
Unilever
ING
Rabobank
postnl
ABN AMRO
Ahold
ziggo
Canon
KPN
Schiphol
defensie

Futurist

Technologie vordert sneller dan ooit tevoren en het lijkt misschien moeilijk om de technologische vooruitgang en ontwikkelingen bij te houden. Dat is de reden waarom futuristen een cruciale rol spelen bij het observeren van de dynamiek van de technologie- en wetenschapswereld en om technologische verstoring te voorspellen, bieden ze inzicht in de toekomst. Dit is niet alleen belangrijk voor bedrijven die op zoek zijn naar investeringsmogelijkheden, maar ook voor verschillende organisaties in verschillende sectoren die ernaar streven onze kwaliteit van leven te verbeteren en te verbeteren.