3d_cover_trends_2020

Trends 2020

In deze toenemende digitaliserende wereld zijn traditionele methoden en processen in veel gevallen niet meer efficiënt en komt de een na de andere bedrijfstak onder druk te staan om zich aan veranderingen aan te passen en nieuwe technologieën te implementeren. De ontwikkelingen zijn niet meer te stoppen. Niet elke innovatie wordt uiteindelijk een succes, maar manieren ontwikkelen om technologie toe te passen zou in elke bedrijfstak een prioriteit moeten zijn, nu en in de toekomst.

logo-footer

Steeds meer bedrijven – in de bouw, detailhandel, energie en vele andere sectoren – maken inmiddels gebruik van geavanceerde technologie. KI en robotica brengen bijvoorbeeld enorm veel veranderingen teweeg in de gezondheidszorg, die nu veel toegankelijker is voor patiënten. In de financiële sector bieden een veelvoud aan apps en KI-aangedreven platforms klanten nuttige financiële tools. En zelfs in de bouw, tot voor kort een van de minst gedigitaliseerde bedrijfstakken, begint men nu ook de noodzaak van nieuwe technologieën in te zien.

In dit gratis e-book beschrijven we de belangrijkste sectoren waarin technologische trends de komende jaren een transformatie teweeg zullen brengen.

 

 

profile-review
 
Topspreker, trendwatcher en futurist

Richard van Hooijdonk