Klanten willen dat merken hun ervaringen door hun ogen bekijken en deze nog meer geïntegreerd, naadloos en consistent maken. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door gepersonaliseerde en zeer immersieve customer journeys te ontwikkelen voor elk marketingkanaal, met geavanceerde technologieën als kunstmatige intelligentie, virtual & augmented reality, voorspellende analyses en beeld- en stemherkenningstechnologie. Binnenkort behoren slimme koelkasten, Tesla-dashboards en chipimplantaten allemaal tot deze marketingkanalen.

Masterclass

output-onlinepngtools 1.png

Aan de slag met de toekomst. Inspiratie, break-outs en realisatie. Een uitstekend startpunt voor een ‘turnaround'.

Inspirerende lezingen op locatie. Interactie met Q&A-sessies of interactieve apps. Maatwerk is uiteraard mogelijk.

Lezingen

output-onlinepngtools 7.png
webinar-transparant.png

Webinar


Een inspirerende webinar met interactie-mogelijkheden voor jouw doelgroep. Wij helpen met de techniek en promotie.

Consultancy

Wil je met een futurist brainstormen en ideëen uitwisselen? Advies op basis van toekomstscenario's.

output-onlinepngtools 4.png

Research

Je ontvangt inspirerend onderzoek en voorspellingen waarmee je de toekomst dichterbij kunt brengen.

Research.png

Een overzicht van de onderwerpen van deze lezing.

Onderwerpen

Merken in het digitale tijdperk
Merken hebben niet altijd controle over hoe de klantperceptie is. Maar deze perceptie kunnen ze wel beïnvloeden door immersieve ervaringen te bieden, creatief gebruik te maken van geavanceerde technologie en 'mensmerken' te worden. Klanten willen graag een ‘persoonlijke’ band hebben met een merk en dat merken aansluiten bij zaken die hun leven direct beïnvloeden, zoals sociale kwesties en actuele gebeurtenissen.
Hyper-targeted advertising
Er is steeds overtuigender bewijs dat gepersonaliseerde, Hyper-targeted advertising effectiever is dan de gestandaardiseerde, universele aanpak. Neuromarketing maakt gebruik van inzichten uit neurowetenschappen, sociale psychologie en gedragseconomie om marketingstrategieën en klantverbindingen te analyseren en te verbeteren. Gecombineerd met geofencing en beacon-technologie, zorgt neuromarketing voor hyper-targeted content op basis van locatie.
VR, AR en hologrammen
Klanten reageren het best op interactieve, immersieve en gedenkwaardige ervaringen. Steeds meer modemerken gebruiken VR & AR-apps om klanten de ‘look & feel' van een outfit te laten ervaren. Bedrijven die zich op de consument van de toekomst willen richten, kunnen hierin nog een paar stappen verder gaan, bijvoorbeeld met hologramtechnologie.
Spraakgestuurd zoeken en slimme luidsprekers
Omdat consumenten steeds meer gebruikmaken van gesproken zoekopdrachten moeten bedrijven hun digitale marketingstrategieën heroverwegen. Voice search-tech heeft zich ontwikkeld in persoonlijkheidsgestuurde KI die gebruikmaakt van machine learning om de behoeften van de consument steeds beter te begrijpen. De tech zit al in onze telefoons, horloges en auto’s en spraakgestuurd zoeken en winkelen zal in de toekomst steeds meer terrein winnen.
Beeldherkenning en visueel zoeken
Visueel zoeken tilt de gebruikerservaring naar nieuwe hoogten. Je maakt een foto van iets dat je leuk vindt, waarna je doorgelinkt wordt naar de site waar je het kunt kopen. Pinterest maakt dit mogelijk met de Lens-functie en Google Lens gebruikt real-time augmented reality om historische monumenten en kunstvoorwerpen te herkennen en er informatie over te geven.
Omnichannel marketing
Consumenten gebruiken mobiele apparaten om via fysieke en online kanalen en verschillende technologieën met merken te communiceren. Denk aan ‘shoppable’ posts op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube – maar ook chatbots, apps, VR/AR en influencer marketing behoren tot de omnichannel. Omnichannel-marketing gebruikt al deze kanalen om één doel te bereiken: de consument verleiden om iets te kopen.
De toekomst van social
We checken gemiddeld zeven keer vaker onze social media- en berichten-apps dan onze e-mail. Klanten op meerdere social mediakanalen actief betrekken en een identiteit opbouwen op deze platforms wordt daarom steeds belangrijker. Op social media je oor te luisteren leggen kan waardevolle inzichten en real-time data opleveren – belangrijke tools waarmee je je bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.
Authentiek engagement
Hoewel diepgaande klantinzichten en hightech analyses belangrijk zijn, kan data authentieke betrokkenheid niet vervangen. De waarde van een klant bestaat uit meer dan zijn activiteiten en het dataspoor dat hij achterlaat. Bedrijven die een echte relatie met hun klanten opbouwen, prioriteit geven aan betrokkenheid en een sterkere emotionele band met hun klanten creëren zullen daar de vruchten van plukken.
Nieuwe vaardigheden en rollen
Veel digitale marketingtaken, zoals gepersonaliseerde contentcreatie, advertentie-targetting, voorspellende analyses en dynamic pricing, worden in de toekomst door kunstmatige intelligentie of cobots uitgevoerd. Marketingprofessionals zullen zich voornamelijk richten op menselijke vaardigheden en eigenschappen als creativiteit, emotionele intelligentie, samenwerking, empathie, kritisch denken en menselijke interactie.
Marketing automation
Kunstmatige intelligentie (KI) en machine learning zorgen ervoor dat klanten precies krijgen wat ze willen door hen hyper-relevante informatie te laten zien. Chatbots worden steeds belangrijker voor gepersonaliseerde customer journeys. Deze tech maakt het voor meerdere kanalen tegelijk, 24/7 mogelijk om vragen en klachten af te handelen, variërend van telefoongesprekken tot social media en live chat.
De toekomst van leiderschap
De organisatie van de toekomst vraagt om een nieuw type leider. De manager van de toekomst stelt de ‘status quo’ ter discussie en is bereid om de oude, 20ste-eeuwse manier van leidinggeven achter zich te laten. De leider van de toekomst inspireert talent, geeft ruimte en biedt een omgeving waar de oude en nieuwe organisatie samen de beste prestaties kunnen neerzetten.
De organisatie van de toekomst
Het bedrijf van de toekomst is hyperverbonden, volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en werkt met startups, wetenschappers en universiteiten. Het gebruikt slimme algoritmen om de wereld te analyseren en heeft een flexibel personeelsbestand dat snel nieuwe producten en diensten kan ontwikkelen. Het bedrijf van de toekomst heeft inspirerende leiders die bereid zijn om van de gebaande paden af ​​te wijken.
Ethiek
In veel opzichten staan ​​mensen niet langer los van technologie. Het wordt steeds belangrijker om de morele kant van technologische ontwikkelingen mee te laten wegen. We moeten filosoferen over de implicaties en rekening houden met belangrijke ethische overwegingen. We moeten onze grenzen aangeven en onze meningen uitspreken over hoe mensen en machines met elkaar zouden moeten samenwerken.
De toekomst van videomarketing
Videomarketing wordt de komende vijf tot tien jaar een van de belangrijkste marketingtrends. Klanten geven de voorkeur aan video om meer te ontdekken over nieuwe producten en diensten. Interactieve video tilt betrokkenheid naar een nóg hoger niveau omdat dit de consument nog meer onderdompelt. Video's worden ‘shoppable’ en zullen links bevatten met meer informatie over de producten.
De toekomst van mobile marketing
Mobiel is een integraal onderdeel van multichannel-marketingstrategieën, waarbij elk onderdeel het andere versterkt. Mobile marketing gebruikt kanalen als sms, e-mail, pushmeldingen en QR-codes om consumenten te bereiken. KI-powered mobiele marketingstrategieën zijn snel, meetbaar, relevant en effectief omdat je kunt bepalen welke berichten op welk moment naar welke klanten moeten worden verzonden.

Alle genoemde onderwerpen kunnen uitgebreid of compact onderdeel zijn van een lezing of desgewenst worden weggelaten. Onderwerpen uit andere lezingen of eigen suggesties kunnen ook worden toegevoegd. Graag bespreken wij uw doelstellingen en specifieke wensen.

"Je kunt niet echt over de toekomst praten als je daar geen onderdeel van bent", zegt Richard van Hooijdonk. Daarom heeft hij verschillende RFID-chips in zijn lichaam laten injecteren die verschillende taken voor hem uitvoeren. Van Hooijdonk is van plan om in 2020 en 2021 nieuwe chips te laten implanteren.

Deze futurist heeft chips in zijn lichaam

Neem dan contact met ons op. Ook kun je bellen met 085-3030792.

Ik ben geïnteresseerd in deze lezing

190110-Amsterdome- Fotos Momentum Next_RT-31.jpg
Richard-van-Hooijdonk-home.jpg
Press 1.jpg
iab_03Sep_HTMIW19-134.jpg
IMG_9660.jpg
NEXT 15 - Day 1 - Image by Dan Taylor - dan-heisenbergmedia.com-84.jpg
isaac-hype-or-trend-event0083.jpg
Unilever.png
Vodafone.png
shutterstock_636007361.png
Nike.png
Interpol.jpeg
Google.png

Onze klanten

Microsoft.png
deloitte.png
Booking.com-Logo.png
pwc.jpg
Samsung.png
Heineken.png
Huawei.png
Ibm.png
deloitte.png
Cargill.png
pwc.jpg
Samsung.png
Heineken.png
Huawei.png
Ibm.png
Cargill.png
Ibm.png
Cargill.png
Huawei.png
Samsung.png
pwc.jpg
Booking.com-Logo.png
Bayer_transp.png
Logo_luchtmacht.png
KLM.png
UWV-logo.png
BDO_Deutsche_Warentreuhand_Logo.svg.png
Bayer_transp.png
Logo_luchtmacht.png
KLM.png
UWV-logo.png
BDO_Deutsche_Warentreuhand_Logo.svg.png
pwc.jpg
Samsung.png
Heineken.png
Huawei.png
Ibm.png
deloitte.png
Cargill.png
pwc.jpg
Samsung.png
Heineken.png
Huawei.png
Ibm.png
deloitte.png
Cargill.png
Booking.com-Logo.png
Booking.com-Logo.png
KLM.png
KLM.png
KLM.png
Manfred Graf
Director- General EC
Je gaf ons een zeer informatieve, inspirerende en entertainende lezing. Uit de beoordeling bleek dat jouw optreden zeer werd gewaardeerd door deelnemers en EU-leden. Dankjewel!
Maarten Buikhuisen
CEO global solutions
Gedreven spreker, een goed en veelzijdig verhaal. De lezing werd door iedereen ervaren als 'wow'.
Jan Struijs
Commandant Nederlandse Politie
De bijdrage aan het Congres opsporing was bijzonder, dynamisch en inspirerend! Herkenning, bewustwording en een wake–up call viel het publiek ten deel. Kortom, inhoudelijk een hele goede bijdrage middels een zeer professionele performing.
Patrick Steemers
Partner Deloitte
Een flitsende reis langs nieuwe technologie. Zijn enthousiaste en energieke manier van presenteren en visuele ondersteuning ervan zorgden voor een geslaagde aftrap van het event.
Rob Pols
CEO Atos
Een indrukwekkende en verrassende presentatie voor onze medewerkers en klanten. De snelheid van verandering, die je heel goed wist neer te zetten in een energiek betoog, vraagt om een disruptieve aanpak. Wordt vervolgd!
Alexander Schnitger
Lieutenant-General Royal Airforce
Het symposium “Pilot versus Nerds, Airpower in the information Age” een groot succes. Ook in de reacties van de deelnemers zijn louter positieve geluiden te horen. Mede door jouw inzet en optreden hebben we dit resultaat kunnen bereiken.
Arjan van Dijk
Director
Geweldige lezing waarbij ogen worden geopend. Spetterend en energiek, van begin tot einde. Bedankt dat je ons op een andere manier naar de fitnessmarkt en haar toekomst hebt laten kijken.
Alex Drost
Director Dutch Customs
Jij hebt met jouw presentatie “Trendz! op naar 2030” de Douane-organisatie wakker geschud. Aan het eind van de dag bleek dat jouw presentatie de meeste indruk had gemaakt. Jij hebt er voor gezorgd dat de onderwerpen op de radar van het strategisch management zijn gezet.
Road-to-recovery.png

Road to recovery

Er komende uitdagende tijden aan. Juist dan zijn we creatief en denken we buiten de gebaande paden. Maar hoe doe je dat? We hebben wij een module ontwikkeld die je - specifiek voor jouw sector - inspireert hoe je succesvol kunt zijn tijdens een recessie.

Succes in uitdagende tijden

Download ons gratis E-book

Veranderend klantgedrag, nieuwe markten en baanbrekende innovaties forceren de marketingsector te evolueren. Het is allang geen ‘business as usual’ meer, en deze disrupties veranderen hoe bedrijven zich een weg banen naar de toekomst. Meer weten?

De toekomst van marketing

Ontvang elke maand gratis de laatste trends, research, voorspellingen, whitepapers, e-books en artikelen van ons onderzoeksteam!

Gratis trendservice

Ebooks_ENG.jpeg

De wereld verandert snel en dit heeft grote gevolgen voor alle sectoren. Daarom hebben we voor maar liefst 13 sectoren compacte e-books ontwikkeld. We hebben de laatste trends en interessante statistieken op een rijtje gezet en voorzien een inspirerende toelichting.

Gratis e-books voor 13 sectoren