Trends 2030

TRENDS 2030

Door nieuwe technologie staan we aan de vooravond van grote veranderingen. Robots, drones, big data, Internet of Things en virtual reality zorgen voor ongekende mogelijkheden. Biotech, neurotech en blockchain zorgen voor nieuwe kansen. Nieuwe mogelijkheden en businessmodellen ontstaan. Organisaties moeten klaar worden gemaakt voor de toekomst.

Lees meer →
Bedrijf van de toekomst​

BEDRIJF VAN DE TOEKOMST

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Nieuwe technologie vliegt ons om de oren en slimme startups schieten als paddestoelen uit de grond. Hoe ga je als organisatie nu om met deze razendsnel veranderende wereld die wordt gedomineerd door exponentiële technologie en "disruptie"?

Lees meer →

SECTOREN

DE TOEKOMST VAN DE BOUW​

Slimme steden, slimme woningen en intelligente infrastructuur leggen de basis voor de samenleving van de toekomst. De manier waarop we construeren verandert door technologie. Wat zijn de trends en hoe kunnen we hierop inspringen?

Lees meer →
DE TOEKOMST VAN DE GEZONDHEIDSZORG

Hoe ziet onze zorg er in 2030 uit? Zonder huisarts en algemeen ziekenhuis? Hoe zorgt predictive healthcare voor een efficiënte en betaalbare zorg? Worden we 130? Wat kunnen we verwachten van biotech en nanotech? Ben jij er klaar voor?

Lees meer →
DE TOEKOMST VAN DE LANDBOUW​

Hoe verandert technologie de landbouw in 2030? Hoe zorgt biotech voor een efficiënte oogst en gezonde dieren? Hoe hervormen robots, drones en big data de sector? Wordt het landbouwbedrijf een techbedrijf?

Lees meer →
DE TOEKOMST VAN FINANCE​

Hoe ziet de wereld eruit als ‘dingen’ gaan betalen, algoritmes adviseren en blockchain administreert? Wat wordt het businessmodel als risico voorspelbaar is? Hoe ziet de ‘financial’ van de toekomst eruit? Is er nog toekomst voor geld nu het steeds minder zichbaar is?

Lees meer →
DE TOEKOMST VAN HET ONDERWIJS​

Talloze banen gaan verdwijnen maar er komen ook veel nieuwe voor in de plaats. Veel kinderen en studenten leren nu voor banen die over 10 jaar niet meer bestaan? Hoe bereiden we hen hierop voor? Hoe ziet het onderwijs van de toekomst eruit?

Lees meer →
DE TOEKOMST VAN LOGISTIEK EN VERVOER

Hoe ziet logistiek eruit in de wereld van automatische vervoersstromen? Hoe zorgen algoritmen en Internet of Things voor een volautomatische supply chain? En wat is de impact van nieuwe productietechnologieën, zoals 3D printing? De toekomst van logistiek en vervoer levert oplossingen voor veel problemen die we nu kennen.

Lees meer →
DE TOEKOMST VAN SLIMME STEDEN & OVERHEID

Alle technologieën komen bij elkaar in de belofte van morgen: de slimme overheid. Steden en landen worden 'systemen van systemen'. Met de 'omega generatie' aan het roer en de toekomst in zicht. Welke cultuur, organisatie en maatregelen zijn nodig om ons land naar de volgende fase te brengen? Ben jij er klaar voor?

Lees meer →
DE TOEKOMST VAN RETAIL​

Nieuwe technologieën, zoals 3D printers, virtual reality en zelfrijdend vervoer bepalen de toekomst van retail. Big data en het IoT zorgen voor analyses en triggers. En steeds meer slimme producten vinden zelf de weg naar de consument. Retail zal nooit meer zijn zoals het was.. Ben jij klaar voor de toekomst?

Lees meer →
MAATWERK

We bieden ook aangepaste keynotes. Bestaande lezingen kunnen worden aangepast aan uw wensen, of we kunnen een nieuwe keynote ontwikkelen die specifiek is afgestemd op wat u nodig heeft.

Lees meer →

Schrijf je nu in
voor de gratis nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste insights, research, e-books en artikelen van ons research team. Helemaal gratis!

book-1

DE TOEKOMST
VAN FINANCE

Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk geeft je een kijkje in de verbazingwekkende wereld van morgen. Hij laat zien hoe snel ons leven verandert en welke impact dat heeft op de manier waarop we leven, wonen en werken.

Download

TOPICS

DE TOEKOMST VAN MARKETING​

Er staat ons een nog grotere digitale transformatie te wachten. De consument van de toekomst bestaat uit data. Zijn persoonlijke data en de ‘dingen’ die hij gebruikt vormen het fundament voor interactie en communicatie. ‘Lovebrands’ en algoritmen gaan hand in hand. Relevantie is key.

Lees meer →
DE TOEKOMST VAN WERK​

Technologie verandert alle aspecten van ons werk. Werken op kantoor is niet langer de norm. Aandacht voor het digitale individu staat centraal. Zelfsturende teams en future labs nemen meer vrijheid en kennis komt overal vandaan. Ben jij al klaar voor de toekomst van werk?

Lees meer →
DE TOEKOMST VAN CYBERCRIME EN TERRORISME

De hacker of terrorist van de toekomst maakt gebruik van nieuwe technologie en digitale organisatiestructuren om zijn doelen te bereiken. Met gevolgen voor kritieke infrastructuur. Welke technologieën vormen het grootste risico? Hoe kunnen we ons digitaal wapenen?

Lees meer →

KLANTEN

 • google_PNG19644
 • uni
 • ing
 • rob
 • pos
 • def
 • Ahold_Logo
 • abn
 • 1280px-Ziggo_logo_(new).svg
 • canon-513
 • kpm
 • Schiphol_logo-2