'Indrukwekkend', 'De perfect inspirator', 'Fantastische lezing', 'Zeer energiek' 'Een echte visionair', 'To the point', 'Wervelende presentatie', 'Goed onderbouwd', 'Spetterende kick-off', 'Bijzonder', Dynamisch en inspirerend', 'Flitsende reis', 'Wakker geschud', 'Geweldig verhaal'.

luchtmacht

Alexander Schnitger

Luitenant- Generaal Koninklijke Landmacht

Het symposium “Pilot versus Nerds, Airpower in the information Age” een groot succes. Ook in de reacties van de deelnemers zijn louter positieve geluiden te horen. Mede door jouw inzet en optreden hebben we dit resultaat kunnen bereiken.

Politie

Jan Struijs

Politie

De bijdrage van Richard van Hooijdonk aan het Congres opsporing was bijzonder, dynamisch en inspirerend! Herkenning, bewustwording en een wake – up – call viel het publiek ten deel en daarmee werd een after – lunch dip geheel teniet gedaan. Kortom, inhoudelijk een hele goede bijdrage middels een zeer professionele performing.

Roelof-Hemmen

Roelof Hemmen

Presentator RTL Nieuws & BNR Nieuwsradio

Richard van Hooijdonk is dé trendwatcher van dit moment. Hij onderzoekt de invloed van de nieuwste technologische ontwikkelingen op ons leven, in alle facetten. Dat levert een spannend en soms ook onthutsend beeld op van onze toekomst. En vergis je niet, die toekomst komt met de snelheid van een komeet op ons af. Richard is een kind van de toekomst. En een fantastische verteller bovendien.

douane

Alex Drost

Douane Belastingdienst

Jij hebt met jouw presentatie “Trendz! op naar 2030” de Douane-organisatie wakker geschud. Aan het eind van de dag bleek dat jouw presentatie de meeste indruk had gemaakt. Jij hebt er voor gezorgd dat de onderwerpen op de radar van het strategisch management zijn gezet.

deloitte

Patrick Steemers

Partner Deloitte

Een flitsende reis langs nieuwe technologie. Zijn enthousiaste en energieke manier van presenteren en visuele ondersteuning ervan zorgden voor een geslaagde aftrap van het event.

stedin

Joost Gulden

Hoofd Inkoop Stedin

99% was laaiend enthousiast en 1% zeer enthousiast :)! Je hebt wat los gemaakt binnen de club, heel goed!

atos

Rob Pols

CEO Atos

Een indrukwekkende en verrassende presentatie voor onze medewerkers en klanten. De snelheid van verandering, die je heel goed wist neer te zetten in een energiek betoog, vraagt om een disruptieve aanpak. Wordt vervolgd!

Heineken

Maarten Buikhuisen

Directeur Global Solutions Heineken

Gedreven spreker, een goed en veelzijdig verhaal. De lezing werd door iedereen ervaren als 'wow'.

matrix

Arjan van Dijk

Commercieel Directeur Matrix Fitness Benelux

Geweldige lezing waarbij ogen worden geopend. Spetterend en energiek, van begin tot einde. Thanks Richard, dat je ons op een andere manier naar de fitnessmarkt en haar toekomst hebt laten kijken.

thales

Vice Presiditent Thales

Marcel Grisnigt

Richard heeft ons geïnspireerd en tot nadenken aangezet door zijn ‘eigen wijze’ van presenteren, Gekenmerkt door humor en interactie geeft hij mensen energie, bevordert creativiteit en zet aan tot denken in opportunities.

deltares

Gerard Blom

General manager Deltares

Een spetterende kick-off van onze “heisessie”. Met veel voorbeelden laat hij zien welke omslag nodig is om mee te gaan met de technologische ontwikkelingen. De presentatie heeft de rest van de dag veel discussies opgeleverd en ideeën voor vervolg acties.

deheus

Joost Belt

Global Director – De Heus

Na afloop was iedereen laaiend enthousiast. Niet alleen door de geschetste generieke trends, maar ook door de vertaalslag die was gemaakt naar de agrarische branche en veehouderij, de markt waarin De Heus actief is.

sigmax

Leo van den Ende

CEO Sigmax

Richard weet de nieuwe ontwikkelingen op bevlogen wijze te duiden en ook de impact ervan te schetsen. Onze bezoekers werden uitgedaagd en gingen geïnspireerd naar huis. Richard, bedankt voor een spannende en ‘verwonderbaarlijke’ presentatie!

mtt

Peter Zoeteman

Managing Director, Maritime Technology

Een geweldig verhaal, interactief, onderbouwd met vele feiten en anekdotes heeft hij ons overtuigd.

ArjoHuntleigh

Jan van Megen

Country manager - Arjo Huntleigh

Richard is zeer interessant en een echte visionair. Hij brengt de toekomst zo dichtbij, dan je hem bijna kunt voelen. We vonden het interessant waar technologie toe zal leiden en hoe het ons bedrijf en onze businessmodellen gaat veranderen.

tno

Henk Geveke

Managing Director TNO Defence

Richard van Hooijdonk is als geen ander in staat om een wervelende presentatie te geven over een groot aantal technologische ontwikkelingen en hun impact op de samenleving en de economie. Geloofwaardig, op hoge snelheid en to the point. Zet je aan tot denken en doen.

sweden

Andreas Rentner

Zweedse ministerie van Economische Zaken

Richard heeft ons op zeer energiek wijze geïnspireerd over de verbijsterende toekomst van ‘value based’ gezondheidszorg op de Zweedse ambassade in Den Haag. Heel erg bedankt daarvoor!

abab

John Verhagen

Voorzitter Hoofddirectie ABAB

Een aanrader voor iedere ondernemer die met zijn tijd mee wil gaan of beter, die zijn tijd ver vooruit wil zijn. Zeer inspirerend.

vpm

Tessy Erns

Voorzitter VPM

Richard van Hooijdonk was de perfecte inspirator om bij iedereen een open mind te creëren! Zijn enthousiasme, positiviteit en vele tastbare feiten maken hem zeer geloofwaardig.

draka

Rob van Veen

Commercieel directeur, Draka

De verbindingen zijn gelegd over hoe we zelf kunnen participeren, innoveren en op een onderscheidende manier nieuwe markten kunnen veroveren. Bedankt voor de fantastische sessie.

X-ICT

Gerard van der Vegte

Directeur X-ICT

Het enthousiasme en de inspiratie van Richard werkte zeer aanstekelijk. Er wordt nog veel nagepraat. Hij heeft ons aan het denken gezet, het was fantastisch dat hij zijn passie met ons gedeeld heeft en de toekomst dichtbij heeft gebracht!

Zorg-van-de-Zaak

Angeline van Dijk

Directeur - Zorg van de Zaak

Wat een energieke en enthousiaste spreker! Al na enkele minuten lag de zaal aan zijn lippen over de ‘toekomst van de zorg’. Met name hoe hij zelf met deze ontwikkelingen omgaat, maakte veel discussie los. Het was een perfecte dagstart van ons jaarcongres voor eigen personeel.

Schrijf je nu in
voor de gratis nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste insights research, e-books en artikelen van onze research team. Helemaal gratis!

Wil je Richard van Hooijdonk boeken voor een inspirerende lezing?

Klik dan op onderstaande knop en stuur je vraag of verzoek aan ons toe. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.