Inspirerende content voor u klanten en prospects

'Thought leadership'

Genereer leads met inspirerende content

Jouw klanten vinden de toekomst van hun sector interessant. Wij bieden onderzoek, whitepapers, e-books, artikelen, video’s of zelfs volledige events om je klanten te verbazen. We ontwikkelen content om je klanten te binden, zodat ze je nooit meer loslaten.

Bekijk inhoud Contact

Kennis en inspiratie voor uw klanten en relaties, zodat ze u nooit meer loslaten.

De wereld van uw klanten verandert in een snel tempo. Robots, drones, big data, Internet of Things, biotech, nanotech en vele andere technieken bepalen ons toekomstbeeld. Vele sectoren veranderen en maken grote stappen vooruit dankzij innovatie en disruptie. Van retail tot agrarisch en van overheid tot finance. Deze trends kunnen we gebruiken om je klanten en relaties te activeren.

Je klanten vinden de toekomst interessant. Zeker als je hen over belangrijke trends en ontwikkelingen in jouw branche bijpraat. Dit zorgt voor ‘thought leadership’: klanten nemen je serieus en willen met je in gesprek.  Interessante content is al jaren een generator voor nieuwe leads, die via de vele online kanalen binnenkomen. Wij kunnen je het onderzoek en die content bieden die nodig is om je klanten en relaties te binden.

JE KLANTEN EN RELATIES ZIJN GEÏNTERESSEERD IN DE TOEKOMST.

Waardevolle e-books en whitepapers

Relevante trends voor jouw sector vertalen we naar waardevolle e-books, interessante whitepapers en video-presentaties die je met je klanten kunt delen.  Ook bieden we inspirerende lezingen en effectieve masterclasses. Het is een startpunt voor een eerste contact, een goed gesprek of business development. Onderstaand tref je enkele voorbeelden.

De toekomst van tereur

Een interessante analyse en angstaanjagende voorspelling over de impact van technologie op de toekomst van terrorisme.

Sexbots

Sommige onderwerpen maken de tongen los. Over seksrobots heeft iedereen een mening. We hebben een uitgebreide analyse gemaakt en onze visie losgelaten op de seks, robots en de toekomst. Met een prikkelend e-book als resultaat.

Trends 2017-2018

Welke technologieën hebben grote impact? Waar staan we nu en waar gaan we naartoe? Een uniek en boeiend inzicht in de wereld van morgen met vele voorbeelden en analyses.

Interessante artikelen, blogs, nieuwsbrieven en mini-sites

Boeiende artikelen, scherpe blogs en prikkelende social media content zorgen voor aandacht en verbinding. Fascinerende trends, waardevolle nieuwsbrieven en inspirerende video's zorgen voor waardering van uw klanten en relaties. Ze geven uw klanten en prospects aanleiding om met u in contact te komen.

Onze blog Provada Future

Internationaal researchteam voor uw toekomst

Ons internationale researchteam van 20 specialisten onderzoekt dagelijks vele trends op het gebied van robots, zelfrijdend vervoer, het Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing en natuurlijk ook augmented en virtual reality. Ook de impact op vele sectoren wordt in kaart gebracht. Wekelijks wordt het onderzoek gepubliceerd in aantrekkelijke artikelen, e-books, whitepapers en vele lezingen.

Dit team is ook beschikbaar voor toekomstonderzoek binnen jouw sector. We leveren onderzoek, analyses, voorspellingen, inspirerende e-books, waardevolle whitepapers, aantrekkelijke artikelen, video-reportages of volledige 'mini-sites'.  Wil je hierover meer informatie, neem dan contact met ons op of bel met + 31 85 3030792. Graag gaan we samen met jouw team aan het werk.

Leg contact

Klanten

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo