“RESET” JE ORGANISATIE IN 6 STAPPEN

Future Start

De eerste stap naar de organisatie van de toekomst

De wereld om ons heen verandert in snel tempo. Bestaande businessmodellen verdwijnen en nieuwe komen. Hoe passen bedrijven en organisaties zich aan deze disruptieve ontwikkelingen aan? Hoe ontwikkel je toekomstscenario's? Futurestart geeft je de aanleiding en handleiding om te veranderen.

Bekijk inhoud Contact

‘Futurestart’ biedt jouw organisatie de aanleiding en 'handleiding' om te veranderen

Het snelle tempo waarin de wereld om ons heen verandert is verbazingwekkend. Technologie heeft grote impact op bedrijven, organisaties en businessmodellen. Robots, drones, het Internet of Things, big data, biotech, nanotech en andere technologieën maken mogelijk wat vroeger niet kon. Organisaties die nu veel succes hebben, bestaan over 10 misschien wel niet meer. Ze worden ingehaald door bedrijven die slimmer en sneller om kunnen gaan met de regels van de nieuwe wereld.

Organisaties kunnen efficiënter werken als ze gebruik maken van nieuwe technologie en nieuwe organisatievormen die passen bij deze tijd.

Verandering begint met een andere ‘mindset’ en het besef dat maatregelen nodig zijn om te veranderen. Kennis en inspiratie zijn hiervoor het fundament.  Daarna kan een basis worden gelegd voor het bedrijf dat wel klaar is voor de toekomst. Maar hoe doen we dat? Welke technologie zorgt voor disruptie? Wat zijn de voorbeelden en cases? Hoe zit dat binnen onze sector? Hoe organiseren we de veranderingen? Met wie kunnen we samenwerken? Wie hebben we daarvoor nodig? Hoe motiveren we onze mensen?

In 6 stappen naar de organisatie van de toekomst

Om een antwoord te geven op de snel veranderende wereld zijn toekomstscenario's nodig. Door onze ruime ervaring in het analyseren van trends en het veranderen van organisaties is het ons gelukt om een effectief stappenplan te ontwikkelen dat organisaties helpt zichzelf aan te passen aan de 'nieuwe wereld'. Onderstaand een overzicht van deze stappen.

Internationaal researchteam helpt met de volgende stap

Ons internationale researchteam van 20 specialisten onderzoekt dagelijks vele trends op het gebied van robots, zelfrijdend vervoer, het Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing en natuurlijk ook augmented en virtual reality. Ook de impact op vele sectoren wordt in kaart gebracht. Dit team is ook beschikbaar voor de volgende stap.

Als onderdeel van je volgende stap leveren we inspirerend onderzoek, analyses en voorspellingen. Deze informatie zal bijdragen aan toekomstscenario’s die we samen met jouw organisatie ontwikkelen. Voor meer informatie kun je emailen naar: richard@vanhooijdonk of bel met + 31 85 3030792. Graag gaan we samen met jouw team aan het werk.

Klanten

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo