Voorbereid op de toekomst

TrendXS

Inspirerende trends voor de toekomst van uw organisatie

Technologie heeft grote invloed op het bestaansrecht van organisaties. Door de invloed van techniek veranderen producten, diensten en zelfs hele sectoren. Op tijd aanpassen is nu belangrijker dan ooit. De kennis die hiervoor nodig is leveren wij. ‘TrendXS’ houdt u op de hoogte, zodat u op tijd kunt bijsturen. Uw eigen future researchteam voor een toegankelijk jaarbedrag.

Bekijk inhoud Contact

Het zijn spannende tijden. Een duidelijke visie op de toekomst is nodig

Het is spannender dan ooit. Een duidelijke visie op de toekomst is nodig. Meerdere scenario’s zijn denkbaar en in verschillende scenario’s moet worden geïnvesteerd. Maar welke trends zijn nu belangrijk? Welke cases en startups zijn relevant om te volgen? Welke universiteiten en innovatieve bedrijven in de wereld zijn bezig met uw toekomst?

Wij zorgen ervoor dat u kunt navigeren

Wij zorgen dat u de juiste informatie krijgt die nodig is om uw organisatie naar de toekomst te sturen. Van ons ‘Future Research Team’ ontvangt u periodiek een inspirerend overzicht van toekomst bepalende ontwikkelingen voor uw organisatie. Niet algemeen, maar heel specifiek voor uw sector. Niet algemeen, maar heel specifiek voor uw sector. In de vorm van artikelen, white papers, e-books, presentaties, video’s en animaties.

Wat ontvangt u van ‘TrendXS’?

  • Periodiek overzicht van relevante trends
  • Boeiende analyses, scenario's en voorspellingen
  • Inclusief research over toonaangevende universiteiten, interessante startups en relevante cases
  • Inspirerende presentatie en duidelijke toelichting
  • Toegang tot de digitale ‘TrendXS’ omgeving
  • Speciaal voor uw sector
  • Uw eigen trendwatcher voor een vast bedrag per jaar

Hoe werkt ‘TrendXS’ in de praktijk?

Eigenlijk heel overzichtelijk. We gaan kijken wat er nodig is. Groot of klein. En daarna gaan we aan de slag. De uitkomst ervan publiceren we in een ‘Future Research Portal’, waar u en uw medewerkers toegang toe krijgen. Dit portal kan tevens onderdeel uitmaken van uw eigen website. Onze research-director wordt vrijgemaakt voor het geven van een toelichting of adviezen. Ook zorgen we ervoor dat uw medewerkers worden geïnspireerd en geïnformeerd. U krijgt uw eigen future research team voor een toegankelijk jaarbedrag.

Waarom kunnen we dit zo goed?

Het ‘Future Research Team’ bestaat uit een getalenteerde groep van 20 eigen medewerkers die in meerdere landen in de wereld werkzaam zijn. Zij staan in contact met honderden specialisten, experts en universiteiten. Ons unieke ‘Future Research System’ stelt ons in staat om wat belangrijk is voor uw toekomst bijna ‘realtime’ te vinden, te analyseren en in toegankelijke taal en vorm bij u aan te leveren. Inclusief voorspellingen en toekomstscenario's. De ervaring die we hebben en onze kwaliteit wordt wereldwijd erkend.

Onze blogs, e-books en toekomstrapporten worden overal ter wereld gebruikt. Onze inspirerende lezingen wereldwijd bijgewoond. Het internationale researchteam staat onder leiding van trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard van Hooijdonk. In 2015 en 2016 was hij meest gevraagde futurist van Nederland.

‘TrendXS’ is uitstekend geschikt als je klaar wilt zijn voor de toekomst

‘TrendXS’ is uitstekend geschikt voor bedrijven en organisaties die de toekomst serieus nemen en hier klaar voor willen zijn. Terwijl wij de toekomst voor u in kaart brengen, kunt u op vakkundige wijze de juiste beslissingen nemen en uw organisatie de juist koers laten varen.

Neem contact met ons op

Klanten

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo