De ‘Wereld van Morgen’ is een ontdekkingsreis naar de toekomst. We worden 200 of misschien wel 1000 jaar en we rijden rond in zelfrijdende solarauto’s die zo uit een 3D printer rollen. Als we deze aarde over een paar honderd jaar onverhoopt moeten verlaten, is leven op Mars misschien een alternatief.

De snelheid waarmee technologie ons leven verandert is opmerkelijk. Meer welvaart, een betere gezondheid voor iedereen en onbeperkte intelligentie waar we alle problemen in de wereld mee kunnen oplossen. Maar we moeten voorbereid zijn en de juiste keuzes maken zodat we de wereld van morgen met elkaar kunnen maken.

‘De Wereld van Morgen’ is een bron van inspiratie voor iedereen die nieuwsgierig is naar de toekomst. Bestel dit unieke overzichtelijke en inspirerende boek. De inhoudsopgave, inclusief een paragraaf kun je hier downloaden.

Video reportage TelegraafTV

Onderstaand tref je een reportage van Telegraaf TV over onderwerpen uit het boek 'De wereld van morgen'. Over wonen, gezondheid, werk en de toekomst van het onderwijs.

De toekomst van wonen

De toekomst van gezondheid

De toekomst van werk

De toekomst van het onderwijs

dwvm-boek-cover-1.png

De inspirerende bestseller van Richard van Hooijdonk

inhoud.jpg

Download de inhoudsopgave en een volledig hoofdstuk

Gratis trendservice

Ontvang elke maand gratis de laatste trends, research, voorspellingen, whitepapers, e-books en artikelen van ons onderzoeksteam!

BL.1r.klein_.png
rvh-ogo.png