Gratis e-books voor 13 sectoren.

De wereld verandert in snel tempo en dat heeft grote impact op alle sectoren. Daarom hebben we voor maar liefst 13 sectoren een compact e-book ontwikkeld. Daarin vind je de laatste trends op een rij, onderbouwd met interessante statistieken.

Je kunt de e-books gratis downloaden.

De Toekomst van Finance

Kunstmatige intelligentie en blockchain zullen de financiële sector voor altijd veranderen. De kracht van nieuwe technologie biedt kansen die je niet mag missen. 

Download jouw gratis e-book!

Het Bedrijf van de Toekomst

Bedrijven hebben nieuwe businessmodellen nodig, gebaseerd op voorspellende analyses. Ze moeten gebruik maken van fast data om real-time beslissingen mogelijk te maken. 

Download jouw gratis e-book!

De Toekomst van het Onderwijs

Het onderwijs verandert en omarmt innovatie om tegemoet te komen aan de eisen van de 21ste eeuw. De studenten van vandaag verwachten onderwijs dat hen helpt met de vaardigheden die ze nodig hebben voor de snel evoluerende carrières van de toekomst. 

Download jouw gratis e-book!

De Toekomst van de Landbouw

Kunnen we met de razendsnel groeiende wereldbevolking het voedselprobleem nog het hoofd bieden? Verticale landbouw, slimme algoritmen en genbewerking beloven een toekomst waarin boeren de wereld kunnen voeden.

Download jouw gratis e-book!

De Toekomst van de Gezondheidszorg

Kunstmatige intelligentie en machine learning zorgen nu al voor een transformatie in de medische diagnostiek. In de zeer nabije toekomst hebben we bovendien 3D-geprinte organen en protheses die je met je hersenen bestuurt. 

Download jouw gratis e-book!

De Toekomst van Logistiek en Supply Chain Management

Klanten vragen om kortere doorlooptijden, lagere prijzen en frequentere, kleinere leveringen. En de kosten van fouten, inefficiënties en gemiste deadlines stijgen naarmate de concurrentie toeneemt. Hoe passen logistiek en SCM zich aan?

Download jouw gratis e-book!

De Toekomst van Marketing

Veranderend klantgedrag, nieuwe markten en baanbrekende innovaties forceren de marketingsector te evolueren. Het is allang geen ‘business as usual’ meer, en deze disrupties veranderen hoe bedrijven zich een weg banen naar de toekomst. 

Download jouw gratis e-book!

De Toekomst van Detailhandel

Geen enkele sector heeft de technologische ontwrichting duidelijker ervaren dan de detailhandel. De opkomst van online shoppen, de alomtegenwoordigheid van social media en de toenemende klanteisen dwingen tot verandering. 

Download jouw gratis e-book!

De Toekomst van de Slimme Stad en de Slimme Overheid

Data-gedreven slimme stadssystemen veranderen de toekomst van stedelijke centra. Sterker nog, de steden van de toekomst zitten vol met draadloze sensoren die alles volgen - van het weer tot elektriciteit tot het verkeer – en bieden ons straks ongekende efficiëntie en gebruiksgemak.

Download jouw gratis e-book!

De Toekomst van Cybercriminaliteit en Terrorisme

Hackers gebruiken kwetsbaarheden in onze systemen om bijvoorbeeld ziekenhuissystemen of elektriciteitsnetwerken plat te leggen. Maar het gevaar zit ‘m niet zozeer in de verstoring van de infrastructuur. Met innovaties in biotech en 3D-printing kun je namelijk ook massavernietigingswapens maken.

Download jouw gratis e-book!

De Toekomst van Werk

Moderne technologieën en de evolutie van een 'open talenteconomie' leiden tot ontwrichting in het bedrijfsleven. Hierdoor worden bedrijven gedwongen om na te denken over hoe ze zichzelf organiseren, hun werk beheren en plannen voor toekomstige groei.

Download jouw gratis e-book!

De Toekomst van de Bouw

Toenemende concurrentie en razendsnelle technologische vooruitgang dwingen bedrijven in de bouw nieuwe innovaties toe te passen: 3D-printing, automatisering en 21ste-eeuwse bouwmaterialen. De bouwsector staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Is jouw bedrijf er klaar voor?

Download jouw gratis e-book!

De Toekomst van Energie

Duurzame energie - wind, zon, geothermische energie en waterkracht - is de toekomst. Om deze groene energiebronnen optimaal te kunnen benutten hebben we efficiënte batterijen en slimme netwerken nodig. Wetenschappers werken onvermoeibaar aan de innovaties die ons de toekomst van energie brengen.

Download jouw gratis e-book!

25 trends voor 2019

Cutting-edge technologieën hervormen hele sectoren en kunnen de concurrentiekracht van bedrijven enorm vergroten. We hebben in dit gratis e-book 25 toptechnologieën op een rij gezet die je kunnen helpen bij het bereiken van zakelijk succes in 2019.

Download jouw gratis e-book!

25 angstaanjagende cyberdreigingen

Hackmethoden zijn de afgelopen jaren steeds geavanceerder geworden. Dit heeft enorme schadelijke gevolgen gehad voor individuen, bedrijven, organisaties en overheden overal ter wereld. We hebben de belangrijkste 25 cyberbedreigingen waar je nu en in de toekomst voor op je hoede moet zijn op een rij gezet.

Download jouw gratis e-book!

25 inspirerende zakelijke leiders

Om je te inspireren hebben we een e-book samengesteld met daarin 25 van de meest inspirerende businessleiders van de moderne wereld en de belangrijkste kernpunten uit hun illustere carrières. Je kunt het e-book hier gratis downloaden, met onze complimenten.

Download jouw gratis e-book!

Meer uitgaves!

Terrortech: 'de toekomst onder vuur'.

Nieuwe technologie biedt terroristen mogelijkheden om grote schade aan te richten. Het gratis e-book “Terror tech” zet alle uitdagingen op een rij - met fascinerende feiten, case studies en videos over de toekomst van terrorisme.

Download jouw gratis e-book!

Seksrobots. Heeft seks met robots toekomst?

Kunnen wij accepteren dat we in de toekomst seks hebben met robots? Ons gratis e-book biedt 85 pagina’s met fascinerende feiten, case studies, onderzoek en videos over de opkomst van de seksrobot.

Download jouw gratis e-book!

De man van de toekomst: 'de ideale man'.

De man van vandaag moet aan steeds meer eisen voldoen. Waar ligt de grens? Ons gratis e-book: “De ideale man – verleden, heden en toekomst” geeft een kijkje in de toekomst van de ideale man. Inclusief voorbeelden, analyses en tips.

Download jouw gratis e-book!