Sector Related

De toekomst van finance

Hoe ziet de wereld eruit als ‘dingen’ gaan betalen, algoritmes adviseren en blockchain administreert. Wat wordt het businessmodel als risico voorspelbaar is? Hoe ziet de ‘financial’ van de toekomst eruit? Is er nog toekomst voor geld nu het steeds minder zichtbaar is?

Bekijk inhoud Contact

Kunnen we zeggen dat de toekomst van 'finance' op zijn minst uitdagend is?

Als bankieren zoals we dat gewend zijn niet meer bestaat. Als beleggen meer iets is voor robots dan voor mensen. Als het risico dat je wilt verzekeren voorspelbaar is geworden. Als technologie 70% van de processen binnen 'finance' kan overnemen en mensen bijna niet meer nodig zijn. Kunnen we dan zeggen dat de toekomst van 'finance' op zijn minst uitdagend is? Nieuwe businessmodellen zijn aanstaande. Privacy en veiligheid staan onder druk. Fintech floreert en het bankkantoor van vroeger komt nooit meer terug. Welkom bij de toekomst van 'finance'.

 

Ik ben geïnteresseerd in deze lezing

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Barbara Strozzilaan 101
1083 HN Amsterdam
T: + 31 85 3030792
M: + 31 6 41330000

Wat vonden anderen van deze lezing?

Patrick Steemers
Partner Deloitte
Een flitsende reis langs nieuwe technologie. Zijn enthousiaste en energieke manier van presenteren en visuele ondersteuning ervan zorgden voor een geslaagde aftrap van het event.
Rob van Veen
Commercieel directeur, Draka
De verbindingen zijn gelegd over hoe we zelf kunnen participeren, innoveren en op een onderscheidende manier nieuwe markten kunnen veroveren. Bedankt voor de fantastische sessie.
Joost Gulden
Hoofd Inkoop Stedin
99% was laaiend enthousiast en 1% zeer enthousiast :)! Je hebt wat los gemaakt binnen de club, heel goed!
Tessy Erns
Voorzitter VPM
Richard van Hooijdonk was de perfecte inspirator om bij iedereen een open mind te creëren! Zijn enthousiasme, positiviteit en vele tastbare feiten maken hem zeer geloofwaardig.
John Verhagen
Voorzitter Hoofddirectie ABAB
Een aanrader voor iedere ondernemer die met zijn tijd mee wil gaan of beter, die zijn tijd ver vooruit wil zijn. Zeer inspirerend.
Andreas Rentner
Zweedse ministerie van Economische Zaken
Richard heeft ons op zeer energiek wijze geïnspireerd over de verbijsterende toekomst van ‘value based’ gezondheidszorg op de Zweedse ambassade in Den Haag. Heel erg bedankt daarvoor!
Henk Geveke
Managing Director TNO Defence, Safety & Security
Richard van Hooijdonk is als geen ander in staat om een wervelende presentatie te geven over een groot aantal technologische ontwikkelingen en hun impact op de samenleving en de economie. Geloofwaardig, op hoge snelheid en to the point. Zet je aan tot denken en doen.
Jan van Megen
Country manager - Arjo Huntleigh Global Logistics
Richard is zeer interessant en een echte visionair. Hij brengt de toekomst zo dichtbij, dan je hem bijna kunt voelen. We vonden het interessant waar technologie toe zal leiden en hoe het ons bedrijf en onze businessmodellen gaat veranderen.
Alex Drost
Douane Belastingdienst
Jij hebt met jouw presentatie “Trendz! op naar 2030” de Douane-organisatie wakker geschud. Aan het eind van de dag bleek dat jouw presentatie de meeste indruk had gemaakt. Jij hebt er voor gezorgd dat de onderwerpen op de radar van het strategisch management zijn gezet.
Peter Zoeteman
Managing Director, Maritime Technology
Een geweldig verhaal, interactief, onderbouwd met vele feiten en anekdotes heeft hij ons overtuigd.
Rob Pols
CEO Atos
Een indrukwekkende en verrassende presentatie voor onze medewerkers en klanten. De snelheid van verandering, die je heel goed wist neer te zetten in een energiek betoog, vraagt om een disruptieve aanpak. Wordt vervolgd!
Jan Struijs
Politie
De bijdrage van Richard van Hooijdonk aan het Congres opsporing was bijzonder, dynamisch en inspirerend! Herkenning, bewustwording en een wake – up – call viel het publiek ten deel en daarmee werd een after – lunch dip geheel teniet gedaan. Kortom, inhoudelijk een hele goede bijdrage middels een zeer professionele performing.
Joost Belt
Global Director – De Heus
Na afloop was iedereen laaiend enthousiast. Niet alleen door de geschetste generieke trends, maar ook door de vertaalslag die was gemaakt naar de agrarische branche en veehouderij, de markt waarin De Heus actief is.
Gerard Blom
General manager Deltares
Een spetterende kick-off van onze “heisessie”. Met veel voorbeelden laat hij zien welke omslag nodig is om mee te gaan met de technologische ontwikkelingen. De presentatie heeft de rest van de dag veel discussies opgeleverd en ideeën voor vervolg acties.
Roelof Hemmen
Presentator RTL Nieuws & BNR Nieuwsradio
Richard van Hooijdonk is dé trendwatcher van dit moment. Hij onderzoekt de invloed van de nieuwste technologische ontwikkelingen op ons leven, in alle facetten. Dat levert een spannend en soms ook onthutsend beeld op van onze toekomst. En vergis je niet, die toekomst komt met de snelheid van een komeet op ons af. Richard is een kind van de toekomst. En een fantastische verteller bovendien.
Marcel Grisnigt
Vice Presiditent Thales
Richard heeft ons geïnspireerd en tot nadenken aangezet door zijn ‘eigen wijze’ van presenteren, Gekenmerkt door humor en interactie geeft hij mensen energie, bevordert creativiteit en zet aan tot denken in opportunities.”
Alexander Schnitger
Luitenant- Generaal Koninklijke Landmacht
Het symposium “Pilot versus Nerds, Airpower in the information Age” een groot succes. Ook in de reacties van de deelnemers zijn louter positieve geluiden te horen. Mede door jouw inzet en optreden hebben we dit resultaat kunnen bereiken.

Gratis Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste insights, research, e-books en artikelen van onze TrendXS research team. Helemaal gratis!

Videos

Meer Videos

Populaire Lezingen

Gerelateerde Blogs

Klanten

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

GRATIS DOWNLOAD
Trends 2017

Een verbazingwekkende update. Ben jij al klaar voor 2017?
Welke technologieën hebben grote impact in 2017? Waar staan we nu en waar gaan we naartoe? Een uniek en boeiend inzicht in de wereld van morgen met vele voorbeelden en analyses.
DOWNLOAD

FREE DOWNLOAD
Trends 2017

A fascinating update. Are you ready for 2017?
Which technologies will have a significant impact on 2017? Where are we now and where are we heading? A unique and compelling insight into the world of tomorrow, featuring interesting examples and analyses.
DOWNLOAD